Над 100 хиляди опаковки бял  хляб ще бъдат изтеглени след

...
Над 100 хиляди опаковки бял  хляб ще бъдат изтеглени след
Коментари Харесай

Изтеглят от японския пазар хиляди опаковки бял хляб заради плъх

Над 100 хиляди опаковки бял  самун ще бъдат изтеглени откакто в един от пакетите беше открит плъх сред нарязаните филии. Животиниските остатъци от “малко животинче ” са били открити в партиди от самун " чоджуку ". Това е доста ферментирал самун, прочут със своята извънредно дъвчаща текстура. Той е създаден от фабрика, основана в западната префектура Токио.

Японската компания Pasco Shikishima Corporation съобщи, че проверява по какъв начин елементи от „ малко животно “ са попаднали в два пакета самун на филийки. Оттам прибавиха, че до момента никой не се е разболял след консумация на продукта, цирита bTV.

По-късно от компанията потвърдиха пред CNN, че останките са от плъх. " Ще изтеглим продуктите по-долу, които са създадени на същата фабрична линия, и ще спрем въпросната линия, с цел да определим повода и да използван контрамерки ", се споделя в изказването на японската компания. Пред CNN от компанията споделиха, че въпросният артикул не се продава в чужбина.

Японската компания Pasco е учредена в далечната 1920 година. Тя е главен източник на хлебни произведения. В компанията работят над 3 хиляди чиновници. Белият самун е главен артикул за доста японци, когато им се прииска да хапнат нещо в западен жанр, или „ йошоку “, като опция на обичайна японска храна.

Инцедентът с планове плъх в хляба е следващата черна точка в множеството кавги, които са свързани с сигурността на храните в Япония. Азиатската страна не е и благонадежден експортьор на храни.

През март японските здравни управляващи подредиха изтеглянето на три хранителни добавки, създадени от Kobayashi Pharmaceutical, огромен производител на медикаменти, след гибелта на няколко консуматори. Повече от 100 други бяха приети в болница.

През август предходната година доставчикът на храни Warabeya Nichiyo разкри два случая на хлебарки в оризовите му топки, които са били продавани в магазин 7-Eleven в Сайтама, северно от Токио.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР